Despre

„Parinti de iepuras” a aparut din dorinta mea (de mamica de iepurasi) de a-i ajuta un pic pe cei care se gandesc sa devina la randul lor parinti sau prieteni de iepuras. Si in acelasi timp pentru ca imi doresc sa invat, impreuna cu alti parinti si prieteni de iepurasi, cum sa traiesc cat mai frumos langa iepurasii mei.

Totul a inceput odata cu primele experiente semnificative (bune si rele) din viata noastra (a mea si a iepurasilor mei). Atunci cand am inceput sa inteleg ce presupune in mod real coexistenta cu unul sau mai multi iepurasi. Si ca viata langa un iepuras poate fi mult mai frumoasa dar si mult mai complicata decat imi imaginasem.

Pe de o parte, incepusem sa inteleg, dupa ce m-am lovit de primele probleme serioase, ca e cazul sa reconsider impresia gresita cu care intrasem (oarecum fortata de imprejurari) in aventura asta, cum ca nu poate fi prea greu sa ai grija de un iepuras. O impresie aparuta in mare parte sub influenta unei opinii foarte populare cu care am venit in contact la inceput. Pe care realitatea mea a infirmat-o. Dupa ce am trecut prin tot felul de intamplari, de la patanii mai putin grave pana la drame, am inteles cat de important e sa intri pregatit in asa ceva. Iar eu, ca multi altii – din cate am vazut pe urma, nu eram pregatita. Regret atat de mult ca nu am reusit sa invat destul de repede tot ce era necesar si ca de multe ori nu am gasit la timp cele mai bune solutii. Multe din lucrurile pe care as fi preferat sa nu le fi trait ar fi putut fi evitate daca as fi inteles de la inceput ca nu va fi foarte usor si daca m-as fi straduit mai mult.

Pe de alta parte, incepusem sa descopar frumusetile vietii traite langa un iepuras care stie ce inseamna sa se miste liber si care stie ca poate gasi ajutor, compasiune, companie atunci cand are nevoie.

Ambele tipuri de experiente mi-au trezit nevoia sa le impartasesc cu altii. Cu cei care au trecut, trec sau poate urmeaza sa treaca prin situatii asemanatoare. M-am gandit ca un blog ar putea fi o idee buna. Sper ca efortul meu o sa ne fie de folos. Sa fie unul din lucrurile care sa ne ajute sa traim, alaturi de unul sau mai multi iepurasi sanatosi si fericiti, una din cele mai frumoase experiente din viata noastra.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s